Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Uenig

Jeg er helt uenig i det som Bamse skrev i sitt forrige innlegg, hun var veldig slem mot meg! Og eieren hennes skjønte at jeg tulla! Dessuten Bamse liker jeg ikke når du skriver om mine personlige ting, du skrev: men uansett tror jeg ikke Anton kan blogge i helga. Stopp med det Bamse! Ja det var alt jeg ville klage på Bamse, men dette er bare MIN mening. Hva syns dere?

Mvh Anton4 kommentarer

martheeeee

14.01.2014 kl.21:35

For en utrolig fin blogg du har med masse bra innlegg! Det var mye inspirasjon å få når man stakk innom her, må nok ta meg en oftere tur innom. Stå på videre og lykke til!

antonbamse

14.01.2014 kl.21:51

martheeeee: Jeg,Anton, syns at du også har en helt utrolig blogg:) Lykke til du også<3

Benny

15.01.2014 kl.16:58

Hei! Jeg syntes at det er litt teit av deg, Anton og skrive sånne ting til sin aller beste venn!!!! Du kunne skrevet en melding til Bamse og si det til henne! Du trenger ikke eget inleg om at du hater Bamse og når du klagger på henre! Det er dårlig! Og Bamse du trenger ikke et inleg om hvordan du syntes at krangelen deres var.

Yo fra Benny!!! Ps: jeg er stooor fan!

antonbamse

15.01.2014 kl.17:05

Benny: jeg, Anton, skjønner hva du mener jeg og Bamse skal snakke sammen om dette:)
Vi elsker deg og vi er stooor fan av alle leserene våre;)

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits