Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

----------->Ikke nå<-------------

Hei. Overskriften sier vel det meste? Ikke nå. Jeg kommer ikke til å skrive nå. Ikke i vinterferien, ikke så mye;)

Ja, men for å gjøre opp skal jeg fortelle om hytteturen, når Bamse var med!

Vi begynte med en biltur;P Selvfølgelig! Den tar nok opptil to timer. Når vi satt i bilen fikk vi hver vår muffins;) Min muffins sin glasur så ut som et nydelig hjerte!

Men når vi kom fram til hytta var det litt sent og mørkt. Siden det var så mye snø ville vi lage en tunnel! Den ble en suksess, så når vi var ferdige lagde vi bord og stoler til meg, Bamse og Gege.

Neste dag var det masse nysnø! Jeg våkna først av alle, så da gikk jeg ned og så ut vinduet etter tunnelen vår. Jeg kunne ikke se noenting! Det var så mye snø på vinduet!

Når vi gikk ut for å se etter tunnelen, bordet og stolene var det ikke så lett å se! Det eneste vi kunne se, var tunnelen. Bordet og stolene var ikke å se! Da ble vi faktisk litt skuffa, men sånn er det:)

Når Lilja, Henriette og de andre var på skitur var jeg og Bamse hjemme alene;) Vi hadde gjemmeleken, og vi ble utrolig "sure" når de kom hjem!

Vi var masse ute, og den siste dagen så "byttet" vi klær! Vi rant på kjelke fra en stupbratt bakke! Det var så gøy! Når vi kom inn hadde jeg, Bamse og Gege gjemmeleken igjen! Gege gjemte seg så godt, at når vi skulle reise hadde vi ennå ikke funnet han!

Vi fant han for litt siden, og han hadde det fint:)

Stolen min med "halehull"

Bamse sin stol

Gege sin stol

Bordet vårt;)

Når vi hadde byttet klær:)

Mvh Anton2 kommentarer

Linda Mai

24.02.2014 kl.21:51

Bamse var søt! (som vanlig)

antonbamse

25.02.2014 kl.07:42

Linda Mai: Haha, ja hun er nok en søt kanin ;)

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits