Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Nooo!!!

Ehh, ja overskriften sier litt. Jeg kan ikke legge til video eller bilder her på bloggen. Som vil si at innlegget jeg planla må komme senere. Jeg vet ikke hva tid det kommer, men håper at det kommer i løpet av uka.

Så nå sitter jeg faktisk på do og skriver dette her. Vi har fått spørsmål på bloggen og det er hvorfor blogger ikke Anton? Jeg vet ikke hvorfor. Det slutter til og med å komme kommentarer når han er borte. Det har begynt å irritere meg litt nå. Sorry Anton for at jeg blander meg, men det er VÅR blogg, og da må begge skrive!!!

Unnskyld for negative ting nå, men av og til må man bare få det ut! Jeg er ikke helt i form for tiden, og blir derfor irritert fort.

Jeg er ikke sikker på om jeg skal blogge i morgen. Har nemlig ikke tid. Skal bli med Lilja til tannlegen. Hun skal også på foreldresamtale, og da får jeg ikke lov til å være innpå tingene hennes.

Uff, nå snakker jeg meg bort her. Jeg må legge meg nå i den nye sengen min, pusse tenner, ta på nattøy og lese en kjekk bok som handler om kaniner.

Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits