Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Slitsomt

Hei, i går la jeg ut bilder av min outfit. Grunnen til at jeg hadde pyntet meg var fordi det skulle være turnoppvisning, men det ble det ikke noe av....

Klokken 6 hadde jeg avtalt med foreldrene til to skjønne barn at jeg skulle passe på dem til klokken 7. Alt det gikk helt fint, bortsett fra at de ikke ville legge seg og sånt men.

Når jeg er der får jeg lov til å se på TV. Jeg satte meg ned i stolen da Julie kom. (Julie er apekatten) Hun hadde fått mareritt og ville leke prinsesse med meg. Jeg ga henne to smykker og så kom Issi. (Issi er isbjørnen) Hun ville også leke prinsesse.

Etter et kvarter var leken slutt, fordi Issi ikke ville leke mer. Hun gikk heller og la seg, men det ville ikke Julie. Hun ville leke mer, men det fikk hun ikke lov til av meg, så hun sovnet på fanget mitt etter en liten stund.


Haha, hun tok mobilen min/|\

Da foreldrene kom, lå begge ungene i sengen og TV-en var skrudd av. Da var det tid for å gå til Hannah som gikk på turn sammen med meg.


Da jeg kom sto Hannah der med et stort smil. Hun ga meg en klem, og det pleier hun ALDRI å gjøre! Vi er egentlig ikke gode venner. Hun ødelegger alltid for meg. Hun pleier å snakke til meg under treningen, og JEG får kjeft.

Moren hennes er treneren, så det er ikke vits i å klage på henne. Ja, til poenget.

Vi fikset oss hjemme hos henne, og hun tok solarium og ansiktsmaske. Det enese jeg gjorde var å børste pelsen. Det er jo litt sykt at hun tar solarium når hun bare er ett år eldre enn meg.

Når hun sminket meg tok hun mascara på meg!!!! Jeg trodde ikke at hun gjorde det med vilje, men da jeg gikk på badet for å prøve å få det bort fra pelsen, hørte jeg at hun sa til kokken:" d hadde hu godt av, hu tror sikkårt at eg ikkje gjorde d m vilje, men d gjorde eg jo!! Hahahahaha!!!!"

Da ble jeg lei meg og løp hjem. Mascaraen gikk ikke bort, så jeg var redd for hva Lilja kom til å si!!! Tenk om hun kom til å kjefte på meg.

Da tok jeg helt feil!! Hu syntes synd på meg og ga meg et godt og varmt bad, og prøvede å få bort alt.

Nå ligger jeg i sengen og sover skal sove. Jeg er sliten etter en travel dag i dag også. I morgen skal jeg begynne på en ny turn. Der skal jeg begynne KUN fordi Hannah ødela hele gleden med den andre turnen!

Bamse<3... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits