Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Bamsen min har en blogg! Problem?

Hei! Idag har jeg tenkt at jeg skulle komme med et gjesteinnlegg!
Ja jeg husker den dagen når jeg overnatte hos Lilja og hun ville lage en blogg til dem! Det eneste som fikk meg til å nøle var at kanskje noen ville le. Men jeg sa ja! Det var et av de beste valgene jeg noen gang hadde tatt!

Anton var veldig ivrig han også! Men det han glemte var at han måtte skrive på enten pcen min, mobilen min eller iPaden min. Så de to ble enige om at Anton skulle skrive på mandag onsdag og fredag, og Bamse på tirsdag torsdag lørdag og søndag. MEN så sa Lilja at Bamse ikke hadde tid de dagene hun hadde fått, så da skulle Anton skrive på søndagen. Men det som var vanskelig med dette var at han ikke kan bruke tingene mine når jeg er borte og jeg er borte på mandager onsdager søndager og ofte på fredager. Så der fikk jeg problem. Men Anton får låne iPaden når han har gjort lekser og jeg er hjemme.

Noe annet dere kanskje har merket er at jeg eller Lilja viser bilder av oss! Men bilder som dette der vi ikke viser ansiktet. Vi gjør dette sånn at ingen folk kan finne oss. For det skjer jo som regel med noen bloggere. Derfor vil vi være litt forsiktige med dette.

Så. Det var vel dette jeg ville si? Hvis det er noe dere lurer på må dere bare spørre;)

Mvh Henriette2 kommentarer

Tutta

05.04.2014 kl.08:32

Hei, jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen og synes den er kjempekoselig. Veldig mange fine bilder og historier. Smart at dere ikke viser bilder av eierne deres. Gleder meg til å se og lese mer om dere. Stå på !!!

antonbamse

08.04.2014 kl.14:50

Tutta: tusen takk!

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits