Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Påskeferien min!

Hei!

Håper at dere blogglesere har hatt en super ferie! Det har i alle fall jeg. Den første helgen gjorde jeg ikke annet enn og bare slappe av. Eller det blir jo på en måte litt feil, fordi på søndagen reiste jeg jo til Haugesund.

Dag 1 i Haugesund:

Jeg kom sent på kvelden, derfor spiste vi bare kveldsmat og så en film før vi lå oss. Vi så på Frost. Den filmen likte jeg ganske godt.

Dag 2 i Haugesund:

Meg og en annen bamse (husker ikke navnet, men jeg kaller henne for England, for hun er derifra) var ute i en times tid ute på Penny Boardet mitt. Vi fant en bekk med ferskvann i. (Jeg vet ikke om det er en selvfølge at det er ferskvann i bekker.) I den bekken bada vi! Årets første bad. Vi tok ikke bilder fra badet fordi Lilja ikke ville at kameraet skulle bli vått. Kjipt!

Dag 3 i Haugesund:

Lilja og resten av gjengen tok seg en tur til et svømmebasseng. Jeg fikk ikke være med, fordi klor ikke er bra for meg. Mens de var borte hadde meg og England gjemmeleken. Da de kom hjem klarte de ikke å finne meg med det første. Haha.

Dag 4 i Haugesund:

Pakkedagen?

Vi startet dagen med å pakke ned alle tingene våre. Pakking og rydding er de kjipeste jeg vet om! Ette vi hadde pakket tingene våre gikk vi tur med dukkevogna til England, eller rettere sagt satt i vogna. Så var tiden inne til å kjøre bort til en plass som heter Liarvåg.

Liarvåg:

Da vi var i Liarvåg var det ikke nett, så jeg har ikke fått lagt ut bilder på Instagram eller noe sånt. Det syntes jeg var dumt. Der koste vi oss mye! Vi tok mange bilder, men de ble ikke tatt på Lilja sin mobil, så vi har ikke fått bildene enda.

Hjemme igjen:

Når vi hadde komt hjem igjen var det bare å stupe i senga, fordi da var klokken 11-12. Dagen etter var det påskeaften. Det er da jeg får påskeegget mitt. Den dagen kom også Snoopy til oss. For dere som ikke vet det er vi sammen♥ Han overnatta hos oss helt til mandag. På mandagen gikk Lilja, søskenbarnet til Lilja og Henny til stranden. De kom hjem med krabber og krepsJ

Ps: bilder legger jeg ut senere. Kanskje i morgen hvis jeg har fått tak i bildene.

 

Mvh Bamse♥... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits