Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Hei

Hei! Idag har jeg bare lyst til å spørre om noe. Hva har dere gjort idag???
~Anton~... Ingen kommentarer

Påskeferien min!

Hei!

Håper at dere blogglesere har hatt en super ferie! Det har i alle fall jeg. Den første helgen gjorde jeg ikke annet enn og bare slappe av. Eller det blir jo på en måte litt feil, fordi på søndagen reiste jeg jo til Haugesund.

Dag 1 i Haugesund:

Jeg kom sent på kvelden, derfor spiste vi bare kveldsmat og så en film før vi lå oss. Vi så på Frost. Den filmen likte jeg ganske godt.

Dag 2 i Haugesund:

Meg og en annen bamse (husker ikke navnet, men jeg kaller henne for England, for hun er derifra) var ute i en times tid ute på Penny Boardet mitt. Vi fant en bekk med ferskvann i. (Jeg vet ikke om det er en selvfølge at det er ferskvann i bekker.) I den bekken bada vi! Årets første bad. Vi tok ikke bilder fra badet fordi Lilja ikke ville at kameraet skulle bli vått. Kjipt!

Dag 3 i Haugesund:

Lilja og resten av gjengen tok seg en tur til et svømmebasseng. Jeg fikk ikke være med, fordi klor ikke er bra for meg. Mens de var borte hadde meg og England gjemmeleken. Da de kom hjem klarte de ikke å finne meg med det første. Haha.

Dag 4 i Haugesund:

Pakkedagen?

Vi startet dagen med å pakke ned alle tingene våre. Pakking og rydding er de kjipeste jeg vet om! Ette vi hadde pakket tingene våre gikk vi tur med dukkevogna til England, eller rettere sagt satt i vogna. Så var tiden inne til å kjøre bort til en plass som heter Liarvåg.

Liarvåg:

Da vi var i Liarvåg var det ikke nett, så jeg har ikke fått lagt ut bilder på Instagram eller noe sånt. Det syntes jeg var dumt. Der koste vi oss mye! Vi tok mange bilder, men de ble ikke tatt på Lilja sin mobil, så vi har ikke fått bildene enda.

Hjemme igjen:

Når vi hadde komt hjem igjen var det bare å stupe i senga, fordi da var klokken 11-12. Dagen etter var det påskeaften. Det er da jeg får påskeegget mitt. Den dagen kom også Snoopy til oss. For dere som ikke vet det er vi sammen♥ Han overnatta hos oss helt til mandag. På mandagen gikk Lilja, søskenbarnet til Lilja og Henny til stranden. De kom hjem med krabber og krepsJ

Ps: bilder legger jeg ut senere. Kanskje i morgen hvis jeg har fått tak i bildene.

 

Mvh Bamse♥... Ingen kommentarer

Bursdag!

Hei! Idag har jeg vært i bursdagen til Gappi! Det var kjempegøy! Bamse og Pip kom også! Så i bursdagen var det jeg, Bolle Pinnsvin, Pip, Bamse og Gappi!... Ingen kommentarer

Hva?!?!

Heia! Har nettop vakna siden igår, og jeg rakk ikke å skrive noe for at jeg har vært i sjokk siden fredag! Ok her kommer det: Bolle Pinnsvin har en søster! Først så trodde jeg han var en gutt a og så en jente. Men sannheten er at han har en søster! For pinnsvin ser jo veldig like ut!

De ligner kjempemye! Men ja. Jeg var jo i sjokk når jeg fikk høre om dette så det var ikke så gøy, men når jeg våkna idag tullet vi litt med utstyret til legene:)

Haha de ble heldigvis ikke sure på oss;)

Nå skal jeg spille litt på iPaden min;)

Mvh Anton

~Er det noe du syns vi kan gjøre bedre med bloggen?
~Hva?
~Hva syns du om det nye designet?
~Har du vært i sjokk så lenge som jeg?

#anton #sjokk #bamser... Én kommentar

Overnatting

Hei, bloggen!

Jeg er på overnatting hos en kengerufamilie sammen med min kjære Pip.

Vi passer på lillesøsteren til Pip og Hopp som er ungen til frøken Hoppestang. Det er avansert men.

Nå er jeg trett og har tenkt å sove nå, så nå slenger på noen bilder fra i dag. Jeg gleder meg til i morgen! Vi skal til en slags type Disney-land.

Nattaklem fra Bamse<33 kommentarer

Kontakt oss!

Hvis dere lurer på noe må dere bare spørre oss!

antonbamse@hotmail.no

 

Blir kjekt om vi får inn noen spørsmål!

 

 

AntonEmoji... Ingen kommentarer

Planer

Hei! Idag har jeg, Bamse, Henriette og Lilja tenkt å fikse på designet vårt! Vi har vært ute og tatt masse fine bilder! Det er bare å glede seg;)

Anton... Ingen kommentarer

Hvorfor ikke

Hei. Jeg skal si dere hvorfor jeg ikke blogger så mye. Nå har vi masse fremføringer og prosjekter på skolen at jeg rett og slett ikke får noe tid til blogging.

Jeg har nettop hatt fremføring og jeg har masse lekser. Og på min skole får jeg karakterer! Jeg ble veldig fornøyd med prosjektet idag jeg fikk 6!!

Det minte Henriette meg på idag, så jeg skal huske det. Men egentlig så syns jeg at det burde hete YOU ONLY DIE ONCE. For du kan jo ha mange liv ikke sant?

Så dette er hvorfor jeg ikke blogger.

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Negativt:'(

Hei. I det siste har vi fått mange negative kommentarer:( Det er bare tre, men det er fortsatt negativt

Kutte meg ut av bloggen. Jeg ble VELDIG LEI MEG når jeg fikk lese dette! Jeg har svart denne personen på komentaren, men jeg syns at det er veldig respektløst å snakke sånn til noen på nettet. Det kan telle som mobbing! Jeg og Bamse lagde denne bloggen sammen. Her er historien bak bloggen:

Fredag i desember. Dette var den siste dagen det skulle være storm i Stavanger. Etter at Henriette og Lilja kom hjem fra skolen, skulle de være med hverandre. Jeg hadde egentlig ingen anelse om hva som skulle skje! For når Henriette kom hjem, skulle hun overnatte hos Lilja, og jeg skulle være med! På fredagen gjorde vi ikke så mye spesielt, men på lørdagen etter at vi hadde spist frokost og var på rommet til Lilja utbrøt hun: Me må laga ein blogg t di! Det var mye diskusjon om denne ideen, men tilslutt ble de enige. Vi brukte dagen på å ta bilder. Vi tok bilder i skogen og på en lekeplass. Så lagde vi bloggen.

Vi lagde denne bloggen sammen. Takket være Lilja og Bamse og Henriette har jeg en blogg! Nei, det hørtes litt ego ut. VI har en blogg;)

Jeg kunne ikke tenke meg å ha blogg uten Bamse! Så derfor skal vi ikke kutte meg ut av bloggen. Jeg må innrømme. Det innlegget jeg kom med var litt ego. Derfor skal jeg redigere det! Men jeg håper for all del at det ikke kommer flere slemme kommentarer.

Halen er "fake". Selvfølgelig er den ikke det! Bamse er ikke den personen som lyver, derfor er det hennes hale, men hun har fikset på den! Ærlig talt! Folk vet vel at kaninhalen er ekte! Klær kan være "fake" men ikke haler!

Bamse har lange ører. Så når hun skal bruke lue, så ser den nok ut som ei bukse! Men det er en lue som er spesielt tilpasset til Bamse;)

Håper at dere ikke kommer med mer negativt;)

Anton4 kommentarer

Lite tid:-(

Hei, alle sammen! Jeg tenkte bare å si at jeg ikke kommer med mange innlegg nå for tiden. Det er fordi jeg må tenke på venner, blogg, skole, lekser og familie. Det er grunnen til at jeg ikke blogger lange, gode eller kjekke innlegg for tiden. Jeg kjenner at jeg har travle dager og slike ting nå for tiden. Jeg tenkte derfor at jeg blogger denne uken på mine dager og i vinterferien. Jeg tror ikke jeg skal lage noen innleg neste uke, fordi jeg har det så travelt hver eneste dag! Men den gode nyheten er at da blir det gode og eventuelt lange innleg til helgen som kommer om 1 dag og i vinterferien. Jeg er veldig lei for det, Anton men du trenger ikke å skrive på mine dager i neste uke:-) Da er det vel bare å glede seg til vinterferien da!

I dag har jeg bare gjort lekser og surfet litt på nettet.

Mvh Bamse<3... Én kommentar

Oioioi

Hei! Hadde tenkt meg et innlegg igår, men jeg fikk nok ikke tid til det:( Men her er det et innlegg jallefall!

I forigår var det morsdag! Og da fikk jeg en ny venn! Her er han!

Han er helt super! Vi har ennå ikke gitt han navn, men han er en valentinsdag bamse, så kanskje, Afrodite?

I går gjorde jeg noe kjempegøy! Jeg har begynt på offentlig skole! Før hadde jeg jo hjemmeskole! Men nå går jeg på "skikkelig" skole!

Skolen min heter Hunstein skole! Jeg fikk meg en egen sekk til dette!

Jeg er veldig fornøyd med skolesekken min! Eller, bagen da!

Jeg tror egentlig ikke at jeg skal bruke den så mye, skolen er jo så nerme!

Igår fikk jeg høre noe gøy fra Henriette! Hun kom til meg og sa: Lilja å Bamse ska kanskje bli me på huttå!

Jeg ble kjempeglad! Etter skolen igår fikk jeg også vite at de skal bli med! Så gled dere til helga folkens;)

Håper dere har hatt en fin dag

Mvh Anton<3... Ingen kommentarer

Heihei♥

Nå har jeg drevet dank hele helga! Jeg ha jo selvfølgelig gjort mye ting også!

 

På fredag hadde farmor bursdag! Gratulerer så myemed dagen til deg farmor, 60 år og alt! Så da skulle moren og faren til Henriette i bursdag(jeg kaller moren og faren til Henriette for mamma2 og pappa2)! Så da var jeg og Bolle Pinnsvin våkne leeeenge! Men heldigvis hadde vi fått en barnevakt! Morfar kom til oss, og vi hadde popkorn! Det var så utrolig koselig!

 

I dag var Henriette, mamma2, pappa2 og lillesøsteren til Henriette ute på en handletur! Så da var jeg og Bolle Pinnsvin låne en iPad! Det var kjempegøy!  Bolle Pinnsvin og jeg skal også gjøre noe annet koselig idag! Siden farmor har blitt 60, så vil hun ha ei hel helg med feiring! Så idag skal hun, farfar, mamma2, pappa2, onkel2 og tante2 på restaurant! Så da skal vi overnatte hos mormor og morfar! Joho! Selvfølgelig satt vi der bare og så på tv. Sosialt...

 

Jeg gleder meg også sykt mye til imorgen! Ok, ok, jeg skal si deg hvorfor. Jeg skal få et eget rom! Jeg har jo sovet på samme rom som mamma og pappa, det kommer jeg til å fortsette med, men nå skal jeg få meg en egen del av det rommet! Der er det en skrivepult som henger sammen med senga, så under senga er det stooooorrrr plass, så da skal jeg få meg et rom der! Det er ennå ikke ferdig, så deere får ikke se det ennå:p

 

Det er faktisk noe annet gøy som også skjer imorgen! Vi skal i bursdag til farmor! Det kommer til å bli gøy! Etter at vi har komt hjem fra mormor og morfar imorgen skal vi fortsette med rommet mitt! Jeg håper jo at det blir ferdig så fort som mulig, så da skal vi jobbe xtra hardt med det!

 

Jeg gleder meg også til den nye uka som kommer! Jeg skal jo begynne på offentlig skole! Så da skal jeg bruke helga mi på å bi kjent med alle i den nye klassen min. Men heldigvis går Bolle Pinnsvin på den skolen, så jeg blir ikke helt alene!

 

Desverre går det ikke ann å legge ut alle bildene nå, så jeg skal nok prøve det imorgen:)

Mvh Anton♥... Ingen kommentarer

Helg!

Ja! Endelig er det helg! Det er det jeg har gledet meg til hele uka! Jeg har fått vite noe gøy av mamma i dag, vet du hva? Jeg skal begynne på offentlig skole!♥ Jeg har jo bare hatt privat undervisning, sammen med mamma, men nå kan jeg ha en skikkelig lærer! Det blir så gøy! Kommer nok til å bli gøy! Mamma har sagt at når jeg skal begynne på offentlig skole, skal jeg få en eg en "skoleveske"! Dette blir gøy! Jeg kommer ogsåtil å begynne på samme skole som Bolle Pinsvin!
Det blir også gøy å være med Bamse igjen!♥ Vi har allerede bestemt oss for hva vi skal gjøre til våren, med bloggen vår da:)
Tenkte å ta med to bilder av meg og Bamse fra den dagen når det var så mye snø♥

 

Mvh Anton♥... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits