Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Heia

Hei, nå er jeg hos Supermamma! Jeg skal overnatte der i natt. Vi har hatt overnattingsparty nå.

I hele dag har vi holdt på med hytta vår. Vi skal lage en hytte som vi har tenkt å dele på. Vi er godt i gang, og har lagd senger. Vi malte også skilt. Ps:bildene av resultatet får dere når alt er på plass;-)

Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Kreativitet

Hei! Jeg tenkte at jeg kunne blogge litt nå? Nå har jeg sittet ved siden av Henriette, og sett på når hun søkte på bilder om neglelakktips. Noe av det  jeg oppdaget var at alle var kreative! Så da tenkte jeg: Hvorfor ikke lage en liten "konkuranse"! Hva om at dere komenterer det dere vil at jeg skal gjøre! Jeg kan gjøre alt, hvis det er kreativt. Men ikke sminke meg og sånn. Så hvis det er noe du vil at jeg skal gjøre, eller skrive om så må dere bare si det!

Jeg har vært på hytta i hele vinterferien! Jeg har vært ute i akebakken, og tatt masse bilder!

 

På grunn av nettverksfeil, kan jeg ikke laste inn bilder.

 

 

Anton

 ... Ingen kommentarer

----------->Ikke nå<-------------

Hei. Overskriften sier vel det meste? Ikke nå. Jeg kommer ikke til å skrive nå. Ikke i vinterferien, ikke så mye;)

Ja, men for å gjøre opp skal jeg fortelle om hytteturen, når Bamse var med!

Vi begynte med en biltur;P Selvfølgelig! Den tar nok opptil to timer. Når vi satt i bilen fikk vi hver vår muffins;) Min muffins sin glasur så ut som et nydelig hjerte!

Men når vi kom fram til hytta var det litt sent og mørkt. Siden det var så mye snø ville vi lage en tunnel! Den ble en suksess, så når vi var ferdige lagde vi bord og stoler til meg, Bamse og Gege.

Neste dag var det masse nysnø! Jeg våkna først av alle, så da gikk jeg ned og så ut vinduet etter tunnelen vår. Jeg kunne ikke se noenting! Det var så mye snø på vinduet!

Når vi gikk ut for å se etter tunnelen, bordet og stolene var det ikke så lett å se! Det eneste vi kunne se, var tunnelen. Bordet og stolene var ikke å se! Da ble vi faktisk litt skuffa, men sånn er det:)

Når Lilja, Henriette og de andre var på skitur var jeg og Bamse hjemme alene;) Vi hadde gjemmeleken, og vi ble utrolig "sure" når de kom hjem!

Vi var masse ute, og den siste dagen så "byttet" vi klær! Vi rant på kjelke fra en stupbratt bakke! Det var så gøy! Når vi kom inn hadde jeg, Bamse og Gege gjemmeleken igjen! Gege gjemte seg så godt, at når vi skulle reise hadde vi ennå ikke funnet han!

Vi fant han for litt siden, og han hadde det fint:)

Stolen min med "halehull"

Bamse sin stol

Gege sin stol

Bordet vårt;)

Når vi hadde byttet klær:)

Mvh Anton2 kommentarer

Hyttetur!

Eh, ja det ble et sent innlegg i dag! Vi er jo på hytta til Anton. Vi har ikke vert ute i snøen i dag, men det var vi i går, så da tok vi bilder av huset vi lagde. Det ble ikke ferdig, men vi kunne ikke forsette, fordi det snødde for mye oppå! Anton kommer nok med bildene senere:-)

Ellers ønsker jeg dere alle en fin helg videre!

Mvh Bamse... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits