Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Oppdatering

Hei! De fleste av dere leser nok dette på mobilen sin. Men vet du hva? Du kan nå laste ned blogg.no i appstor(eller hvordan man skriver det) uten å ha blogg! Appen har nå blitt oppdatert til noe bedre!

Du kan ha appen uten at du har blogg! Det tenker jeg er bra...

~Anton~... Ingen kommentarer

Bamsen min har en blogg! Problem?

Hei! Idag har jeg tenkt at jeg skulle komme med et gjesteinnlegg!
Ja jeg husker den dagen når jeg overnatte hos Lilja og hun ville lage en blogg til dem! Det eneste som fikk meg til å nøle var at kanskje noen ville le. Men jeg sa ja! Det var et av de beste valgene jeg noen gang hadde tatt!

Anton var veldig ivrig han også! Men det han glemte var at han måtte skrive på enten pcen min, mobilen min eller iPaden min. Så de to ble enige om at Anton skulle skrive på mandag onsdag og fredag, og Bamse på tirsdag torsdag lørdag og søndag. MEN så sa Lilja at Bamse ikke hadde tid de dagene hun hadde fått, så da skulle Anton skrive på søndagen. Men det som var vanskelig med dette var at han ikke kan bruke tingene mine når jeg er borte og jeg er borte på mandager onsdager søndager og ofte på fredager. Så der fikk jeg problem. Men Anton får låne iPaden når han har gjort lekser og jeg er hjemme.

Noe annet dere kanskje har merket er at jeg eller Lilja viser bilder av oss! Men bilder som dette der vi ikke viser ansiktet. Vi gjør dette sånn at ingen folk kan finne oss. For det skjer jo som regel med noen bloggere. Derfor vil vi være litt forsiktige med dette.

Så. Det var vel dette jeg ville si? Hvis det er noe dere lurer på må dere bare spørre;)

Mvh Henriette2 kommentarer

Bamse, det er meg!

Det er sikkert mange av dere som leser bloggen vår som har lurt på hvorfor jeg heter Bamse. Det er jo et guttenavn synes sikkert mange av dere, men jeg synes at det er fint til både jenter og gutter. Ja, grunnen til at jeg heter akkurat Bamse er fordi for noen år siden så så Lilja meg i butikken. Det var ikke lenge til hun hadde bursdag, og da var det meg hun ønsket seg til busdagen. Hun sa sånn til moren sin: "mamma kan ikkje ver så snill å få den sjønne bamsen? Hvis eg får hu ska eg lova at eg bruge hu kver einaste dag! Eg har til og m valgt et navn t hu! Bamse ska hu hetta!!!" Moren sa til og med nei til det, men det endte opp med at jeg ble kjøpt uten at Lilja så meg, og så fikk hun meg til bursdagen.

Litt info om meg:

Navn: Bamse

Eier: Lilja

Fødselsdato: 02.05.11.

Rase: Jellycat

Pelsfarge: Vaniljefarget

Øyenfarge: Mørke, mørke, mørkebrun

Høyde: 34 cm

Vekt: 290g

Lengde under føtter: 9 cm

Bredde under føtter: 7 cm

Ørelengde: 12,5 cm

 

Hobby: Turn

Bestevenner: Pip, Anton og Vanilje

Mail: antonbamse@hotmail.no

Instagram: bamse_anton

Høyeste ønsker: Få hund(da kan jeg jo ri:-P) bli god til å turne

 

Det var litt info om meg. Hvis du lurer på noe er det bare til å spørre i kommentarfeltet, eller på mail. 

 

Mvh Bamse♥... Ingen kommentarer

Anton

Lengder

Lengde(uten hale): 24,2cm

Høyre arm: 9cm

Venstre arm: 9,2cm

Ører:4,2cm

Hale:18,9cm

Høyre bein:9,6cm

Venstre bein: 9,8cm

 

Fakta

Navn: Anton

Kjøpt: 31.7.13

Hobby: Sove

Bestevenner: Bamse, Bolle Pinnsvin, Henriette, Lilja og Fillip

Idol: Har ingen

Favorittartister: Justin Bieber og Demi Lovato

Mail: antonbamse@hotmail.no (sammen med Bamse)

Instagram: bamse_anton (sammen med Bamse)

Snapchat: anton_anton123(alene)

Bor: Norge

Adresse: ************ ** **** ******

Høyeste ønsker: Bli milliardar og toppblogger

Kommer oprinnelig fra: Kina!

 

 

 

Her fikk dere litt fakta om meg!

 

~Er det noe mer dere lurer på?

~Hva pleier du ågjøre på søndager?

 

Hilsen Anton

 

PS! Add megpå snapchat, så får duse hva jeg pleier å gjøre;)4 kommentarer

Litt om oss:-)

Hei! Vi er to bamser som heter Bamse og Anton. Bamse er den lyse, lyse, lyse gule kaninen og Anton er den røde pandaen. Hver mandag, onsdag og søndag skriver Anton. Alle de andre dagene skriver Bamse med mindre det skjer noe. Noen ganger skriver vi sammen :-) I dette innlegget har vi tenkt  å si litt om oss selv og vise litt bilder fra dagen. Vi er to bestevenner fra Stavanger som gjør masse rart og vil vise dere livet vårt som bamser. Vi er også på instagram og der heter vi @bamse_anton. Bamse er tre menneskeår og er altså 9 bamseår. Anton er like gammel. Anton er oppvokst i Dyreparken sammen med en haug med andre bamser. Bamse har vokst opp i en leketøysbutikk. Hvis dere har noe negativt å si om bloggen, så kan dere holde det for dere selv! Vi lever hver for oss og har hver vår fantastiske eier! Vi håper at dere liker denne bloggen og gjerne tipser andre om oss<3

Hilsen Anton og Bamse4 kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits