Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Negativt:'(

Hei. I det siste har vi fått mange negative kommentarer:( Det er bare tre, men det er fortsatt negativt

Kutte meg ut av bloggen. Jeg ble VELDIG LEI MEG når jeg fikk lese dette! Jeg har svart denne personen på komentaren, men jeg syns at det er veldig respektløst å snakke sånn til noen på nettet. Det kan telle som mobbing! Jeg og Bamse lagde denne bloggen sammen. Her er historien bak bloggen:

Fredag i desember. Dette var den siste dagen det skulle være storm i Stavanger. Etter at Henriette og Lilja kom hjem fra skolen, skulle de være med hverandre. Jeg hadde egentlig ingen anelse om hva som skulle skje! For når Henriette kom hjem, skulle hun overnatte hos Lilja, og jeg skulle være med! På fredagen gjorde vi ikke så mye spesielt, men på lørdagen etter at vi hadde spist frokost og var på rommet til Lilja utbrøt hun: Me må laga ein blogg t di! Det var mye diskusjon om denne ideen, men tilslutt ble de enige. Vi brukte dagen på å ta bilder. Vi tok bilder i skogen og på en lekeplass. Så lagde vi bloggen.

Vi lagde denne bloggen sammen. Takket være Lilja og Bamse og Henriette har jeg en blogg! Nei, det hørtes litt ego ut. VI har en blogg;)

Jeg kunne ikke tenke meg å ha blogg uten Bamse! Så derfor skal vi ikke kutte meg ut av bloggen. Jeg må innrømme. Det innlegget jeg kom med var litt ego. Derfor skal jeg redigere det! Men jeg håper for all del at det ikke kommer flere slemme kommentarer.

Halen er "fake". Selvfølgelig er den ikke det! Bamse er ikke den personen som lyver, derfor er det hennes hale, men hun har fikset på den! Ærlig talt! Folk vet vel at kaninhalen er ekte! Klær kan være "fake" men ikke haler!

Bamse har lange ører. Så når hun skal bruke lue, så ser den nok ut som ei bukse! Men det er en lue som er spesielt tilpasset til Bamse;)

Håper at dere ikke kommer med mer negativt;)

Anton4 kommentarer

Gleder meg!

Nå gleder jeg meg sykt mye til i morgen! Vi skal få besøk av noen fra familien fra Haugesund! Jeg gleder meg jo mest til min venn som kommer da! Det kommer bilder i løpet av helga og ikke nå;-)

Forresten er det kommentar-konkurranser på bloggen nå. Anton styrer dem! Prøv å vinne da vel!

Mvh Bamse<3... Én kommentar

Aktiv leser;)

Nå har jeg tenkt å begynne med en type konkurranse på bloggen! Det handler om å være mest mulig aktiv!

Du trenger bare å skrive koselige kommentarer og kanskje du vinner!

Ukens vinner er: Linda Mai!

Tusen takk for mange søte kommentarer;)

Mvh Anton:D... Ingen kommentarer

Hva syns du?

I dette innlegget har jeg tenkt å spør dere om noe! Jeg har tenkt å komme med flere spørsmål til leserene våre;)

Dette/|\ er mitt favorittbilde av Bamse og meg;)

Ok jeg lurer på dette:
Hva tenker du om oss?
Hva er ditt favorittinlegg?
Hva syns du at vi kan gjøre, for å gjøre denne bloggen bedre?
Jeg kommer fra Kristiandsand, hvor kommer du fra?
Liker du Dyreparken?
Neste gang hvis du reiser til Dyreparken, hilser du til noen av brødrene og søstrene mine?
Skal vi komme med konkurranser på bloggen?

Håper dere svarer!:)

Mvh Anton4 kommentarer

Tusen takk<3

Dette er fantastisk! Dere leser bloggen vår og skriver fine kommentarer! Elsker alle dere søte engler!

#hilsenBamse#2 kommentarer

Ny nese

Ok, ny nese er ikke det rette å si men. Jeg har farget den knall rosa! Jeg synes at det er veldig fint, men mamma derimot er ikke helt enig. Hun sier: " hvis du har tenkt deg ein tur ud, så bler ikkje eg me deg, bare så det e sagt!"

Det er ikke snilt synes jeg, men jeg bryr meg ikke, for jeg skal få på litt mer om ikke så veldig lenge. (Om ikke så lenge er altså om en halvtime.)

Jaja dere vil nok se bildene, så her kommer de.

Før

Etter

~Likte du best nesen før eller etter?
~Ble nesen fin synes du?
~Skal jeg skrive et innlegg på dialekten min?
~Har du farget noe før?

Mvh rosanesede Bamse<33 kommentarer

----------->Ikke nå<-------------

Hei. Overskriften sier vel det meste? Ikke nå. Jeg kommer ikke til å skrive nå. Ikke i vinterferien, ikke så mye;)

Ja, men for å gjøre opp skal jeg fortelle om hytteturen, når Bamse var med!

Vi begynte med en biltur;P Selvfølgelig! Den tar nok opptil to timer. Når vi satt i bilen fikk vi hver vår muffins;) Min muffins sin glasur så ut som et nydelig hjerte!

Men når vi kom fram til hytta var det litt sent og mørkt. Siden det var så mye snø ville vi lage en tunnel! Den ble en suksess, så når vi var ferdige lagde vi bord og stoler til meg, Bamse og Gege.

Neste dag var det masse nysnø! Jeg våkna først av alle, så da gikk jeg ned og så ut vinduet etter tunnelen vår. Jeg kunne ikke se noenting! Det var så mye snø på vinduet!

Når vi gikk ut for å se etter tunnelen, bordet og stolene var det ikke så lett å se! Det eneste vi kunne se, var tunnelen. Bordet og stolene var ikke å se! Da ble vi faktisk litt skuffa, men sånn er det:)

Når Lilja, Henriette og de andre var på skitur var jeg og Bamse hjemme alene;) Vi hadde gjemmeleken, og vi ble utrolig "sure" når de kom hjem!

Vi var masse ute, og den siste dagen så "byttet" vi klær! Vi rant på kjelke fra en stupbratt bakke! Det var så gøy! Når vi kom inn hadde jeg, Bamse og Gege gjemmeleken igjen! Gege gjemte seg så godt, at når vi skulle reise hadde vi ennå ikke funnet han!

Vi fant han for litt siden, og han hadde det fint:)

Stolen min med "halehull"

Bamse sin stol

Gege sin stol

Bordet vårt;)

Når vi hadde byttet klær:)

Mvh Anton2 kommentarer

Hvorfor

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg ikke skrevet i det siste. Jeg har fått oppmerksomhet på bloggen og igår fikk jeg en snap der det stod: Greiå me at Anton ikje ska blogge?

Så jeg ble litt irritert da jeg så hva Bamse hadde skrevet. Jeg har sagt ifra før, at hun ikke skal blande seg opp i mine ting!

Jeg har ikke blogget fordi at jeg har vært utrolig syk! Dere aner det ikke! Jeg var ikke sånn syk som Bamse, med bare litt feber og sånn, jeg var så syk at jeg nesten ikke klarte å holde meg oppreist!

For litt siden så hadde jeg jo den beinoperasjonen. Men det jeg ikke visste var at jeg ville få bivirkninger! Så hele denne uken har jeg vært syk:(

Nå er jeg fortsatt litt syk, men jeg klarer å blogge. Jeg er på hytta sammen med Henriette akkurat nå, og vi sitter her og spiller et spill, som heter TALKING ANGELA.

Hvis dere ser nøye på øyet hennes, så klarer dere å se en mann! Helt til høyre i øyet ser du så vidt en mann!

Han tar masse bilder av deg og spør om personlig informasjon og sånn! Jeg bare sier det, hvis du skal laste det ned, skjul begge kameraene på mobilen din!

Ellers håper jeg at alle dere små søte bamser har en fin vinterferie;)

Mvh Anton2 kommentarer

Forbredelse(skjønnhet)

Heia, alle søte engler! Egentlig er det mamma som er en engel nå. Hun gjør klar alt til bryllupet og ser helt utrolig ut!

Jeg har tidligere sagt at en annen er moren min, men det er ikke sant! Jeg kaller henne for mamma fordi hun er så snill og hjelper meg med alt. Hun er egentlig barnevakten min.

Men nok om det. I dag gjorde vi oss ordentlig klar. Vi var på spa og neglesalong. Vi hadde med oss det vi ville at de skulle bruke, sånn at ingenting gikk galt. Det vi hadde med oss var det jeg skrev om i forrige innlegg.

Det var veldig herlig med spa! Mamma var jo med, og det var Lilja også. Derfor var det trygt.

Etter spa gikk vi hjem igjen og tok på oss klær. Vi hadde jo klær på oss, men ikke finklærna.

Etter det var det neglesalong! Der var vi i en time. Det tok laaaaang til å få på jukseneglene. Mamma var med der også.

Eller før det prøvde jeg skjørtene til mamma og det ble lekkert!;-)

Etter neglene var på var det halen igjen. Den vasket manma godt og tørket den veldig mye med håndkle. Derfor er det en stor forskjell!

Så nå er jeg klar!
Mvh Bamse<33 kommentarer

Bryllup

Hei, nå er jeg frisk som en fisk og klar til bryllup i morgen. Lilja hjalp meg med å gjøre meg klar.

Vi gjorde klar en slags behandling meg og mamma skal ta i morgen. Vi skal lukte nydelig, og være myke som silke! Det er også veldig lett!
Du trenger:
- liten skål
- varmt vann
- fuktighetskrem
- parfyme
- balsam

Det eneste du gjør er å blande alt sammen, deretter pakker du den inn i håndkle og legger den hvor som helst. Men du må vente i 9 timer. Lett ikke sant?!

Vi lagde også falske negler til meg! Det er også ganske enkelt og kjekt.

Du trenger bare ark og neglelakk. Det er til og med veldig enkelt! Det er bare til å ta neglelakk på et klippet ark og feste på. Easy!<3

For at det skulle tørke fortere lagde vi en vifte.

Jeg brukte flere ting enn bare neglelakk og ark, men det trengs jo egentlig ikke!

Klærne og tilbehørene fant jeg også frem.

Brudehilsen fra meg, Bamse<3<3<3<3... Ingen kommentarer

Vet ikke

Hei, jeg er friskere nå! Jippi.

Jeg vet ikke hvorfor Anton ikke blogger nå for tiden. Med det samme jeg ikke vet noe, så vet jeg faktisk ikke om det er turn på tirsdag. Jeg tøyet litt ut i dag bare for sikkerhetskyld.

God vinterferie alle sammen<3
Vinterhilsen fra Bamse<32 kommentarer

Syk

Hei, jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag. Jeg er syk og orker ikkd noe! Jeg har spist is, skolebolle, skive og blomkålsuppe. Meg og Lilja gikk rund hele dagen opp og ned. Vi så på TV nede og var på mobilen og PC-n oppe.

Sykehilsen fra Bamse... Ingen kommentarer

Skolevesken/toalettvesken

Heia, alle sammen! Jeg er syk nå, og skal ikke på skolen i morgen:-( Lilja er også syk, men jeg vet ikke om det blir skole for henne. Siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, skal jeg blogge om skolevesken jeg har med meg på skolen og toalettvesken min.

Skolevesken:

Den inneholder:

Lykketroll (rosa)

Skolebok

Viskelær (rosa og gul)

Blyant

Målebånd (svart)

Matboks

Toalettvesken:

"Tannkrem" lilsom, jeg børster ikke tennene men leppen hver kveld. Da blir det leppekrem!

"Leppekost" som det blir kalt her.

Boks med øredobber

To like bokser med fuktighetskrem for nesen min.~fikk den av legen min~

Børste

Tanntroll<3

Ja, det er samme veske, men den er god og det er det som teller!

Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Turn!

Hei! Om ikke så veldig lenge skal jeg på turn! Jeg gruer meg egentlig veldig mye, men det blir nok kjekkere enn jeg tror. Vi skal ha en oppvisning for foreldrene våre i dag! Nå er jeg klar, så nå må jeg gå!
Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Super dag!

Heia! Jeg vil først si at det er helt fantastisk å ha lesere som dere! Kunne ikke vært bedre! Selv om jeg ønsker meg et par nye lesere;)

Jeg er veldig glad i alle dere som leser bloggen! Det er så gøy at dere leser og kommenterer! Vi vil at dere skal vite at vi elsker dere for at dere liker bloggen vår da!

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde!

Hei! Vi har nå snakket sammen, jeg og Bamse altså, og vi skal ha en ny spørsmålsrunde! Dere kan spørre om hva dere vil og vi skal svare så ærlig så mulig! Vi vil helst plukke ut spørsmål vi ikke har svart på før;)

Mvh Anton

#spørsmålsrunde #anton #bamse #lesbloggenvår8 kommentarer

Outfit

Hei! Nå er jeg hjemme igjen:-( Det er dumt, fordi jeg og Lilja hadde det så kjekt på hytta.

For første gang på denne bloggen tenkte jeg og legge ut bilder av outfit-en til i morgen!

Det er skole i morgen, så jeg skal ha på hverdagsklær! Jeg skal jo ha på meg sko og sokker også da!

Jeg håper at du synes at klærne var fine/søte/kule eller noe sånt!

Senere kommer det et innlegg av ting jeg har med meg til skolen, og sånt!

Forresten så skal jeg begynne på turn på tirsdag! Det kommer til å bli spennende! Jeg er jo ikke flink til sånt! Heldigvis skal Lilja følge meg bort og være der og se på meg. Liksom hvis jeg dummer meg fullstendig ut er det jo greit å kunne gå rett hjem!

Nattakos fra Bamse2 kommentarer

Ikke nå?

Hei! Nå har jo jeg og Bamse og Bolle Pinnsvin og Gege på hytta i tre dager. Men jeg kan ikke skrive så mye nå:( Kommer med mer detaljert innlegg senere;)

Mvh Anton2 kommentarer

Hyttetur!

Eh, ja det ble et sent innlegg i dag! Vi er jo på hytta til Anton. Vi har ikke vert ute i snøen i dag, men det var vi i går, så da tok vi bilder av huset vi lagde. Det ble ikke ferdig, men vi kunne ikke forsette, fordi det snødde for mye oppå! Anton kommer nok med bildene senere:-)

Ellers ønsker jeg dere alle en fin helg videre!

Mvh Bamse... Ingen kommentarer

Valentinsdag!

Heia! Nå er det valentinsdag! Har dere en valentin? Det har nemlig jeg, det er(trommevirvel) Bolle Pinnsvin! Dere trodde kanskje at hun var en gutt, men det er hun ikke!

Jeg syns altså at hun er veldig koseli! Så idag har hele skolen fått fri, fordi at dette er en helligdag.

Vi har hatt det veldig koselig idag, også skal vi jo på hytta også denne helga!

Bamse skal også bli med! Vi skal snøbade! Bolle Pinnsvin skal ikke snøbade, men det skal jeg og Bamse! Jippi!

Vi gleder oss!

Valentinshilsen fra Anton<3... Ingen kommentarer

Lite tid:-(

Hei, alle sammen! Jeg tenkte bare å si at jeg ikke kommer med mange innlegg nå for tiden. Det er fordi jeg må tenke på venner, blogg, skole, lekser og familie. Det er grunnen til at jeg ikke blogger lange, gode eller kjekke innlegg for tiden. Jeg kjenner at jeg har travle dager og slike ting nå for tiden. Jeg tenkte derfor at jeg blogger denne uken på mine dager og i vinterferien. Jeg tror ikke jeg skal lage noen innleg neste uke, fordi jeg har det så travelt hver eneste dag! Men den gode nyheten er at da blir det gode og eventuelt lange innleg til helgen som kommer om 1 dag og i vinterferien. Jeg er veldig lei for det, Anton men du trenger ikke å skrive på mine dager i neste uke:-) Da er det vel bare å glede seg til vinterferien da!

I dag har jeg bare gjort lekser og surfet litt på nettet.

Mvh Bamse<3... Én kommentar

?

Hei. Jeg har ikke hatt så god tid idag til bloggen. Dessverre:(

Mamma har sagt at jeg må bruke mer tid til andre ting! Ikke sette 100% på bloggen!

Jeg vil jo selvfølgelig komme med bra innlegg, men jeg har jo ikke tid!

Vi er nok ikke så flinke til å skrive hasteinlegg, så da skal jeg bli bedre på det;)

Sååå håper dere har hatt en fin dag<3

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Oioioi

Hei! Hadde tenkt meg et innlegg igår, men jeg fikk nok ikke tid til det:( Men her er det et innlegg jallefall!

I forigår var det morsdag! Og da fikk jeg en ny venn! Her er han!

Han er helt super! Vi har ennå ikke gitt han navn, men han er en valentinsdag bamse, så kanskje, Afrodite?

I går gjorde jeg noe kjempegøy! Jeg har begynt på offentlig skole! Før hadde jeg jo hjemmeskole! Men nå går jeg på "skikkelig" skole!

Skolen min heter Hunstein skole! Jeg fikk meg en egen sekk til dette!

Jeg er veldig fornøyd med skolesekken min! Eller, bagen da!

Jeg tror egentlig ikke at jeg skal bruke den så mye, skolen er jo så nerme!

Igår fikk jeg høre noe gøy fra Henriette! Hun kom til meg og sa: Lilja å Bamse ska kanskje bli me på huttå!

Jeg ble kjempeglad! Etter skolen igår fikk jeg også vite at de skal bli med! Så gled dere til helga folkens;)

Håper dere har hatt en fin dag

Mvh Anton<3... Ingen kommentarer

God morgen

God morgen, alle sammen! Nå har jeg såvidt våknet opp. Jeg skal snart ta på meg klær, spise frokost, pusse tenner og gå til skolen.

Senere i dag skal jeg skal også til tannlegen. Rettere sagt så skal Lilja til tannlegen og jeg skal bare sitte i bilen og vente til hun er ferdig! Jeg slutter jo tross alt 12 i dag, så da er det ingen problem for meg. Men Lilja derimot slutter 1. Ps:hun går hjem før de andre.

I går var jeg syk:-( Jeg var kvalmen og sånne greier. Buhu;-( Jaja, men jeg er jo frisk nå, og det er det som teller!

Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Heihei

Her er alle bildene fra igår

Hilsen Anton
#anton... Ingen kommentarer

Heihei♥

Nå har jeg drevet dank hele helga! Jeg ha jo selvfølgelig gjort mye ting også!

 

På fredag hadde farmor bursdag! Gratulerer så myemed dagen til deg farmor, 60 år og alt! Så da skulle moren og faren til Henriette i bursdag(jeg kaller moren og faren til Henriette for mamma2 og pappa2)! Så da var jeg og Bolle Pinnsvin våkne leeeenge! Men heldigvis hadde vi fått en barnevakt! Morfar kom til oss, og vi hadde popkorn! Det var så utrolig koselig!

 

I dag var Henriette, mamma2, pappa2 og lillesøsteren til Henriette ute på en handletur! Så da var jeg og Bolle Pinnsvin låne en iPad! Det var kjempegøy!  Bolle Pinnsvin og jeg skal også gjøre noe annet koselig idag! Siden farmor har blitt 60, så vil hun ha ei hel helg med feiring! Så idag skal hun, farfar, mamma2, pappa2, onkel2 og tante2 på restaurant! Så da skal vi overnatte hos mormor og morfar! Joho! Selvfølgelig satt vi der bare og så på tv. Sosialt...

 

Jeg gleder meg også sykt mye til imorgen! Ok, ok, jeg skal si deg hvorfor. Jeg skal få et eget rom! Jeg har jo sovet på samme rom som mamma og pappa, det kommer jeg til å fortsette med, men nå skal jeg få meg en egen del av det rommet! Der er det en skrivepult som henger sammen med senga, så under senga er det stooooorrrr plass, så da skal jeg få meg et rom der! Det er ennå ikke ferdig, så deere får ikke se det ennå:p

 

Det er faktisk noe annet gøy som også skjer imorgen! Vi skal i bursdag til farmor! Det kommer til å bli gøy! Etter at vi har komt hjem fra mormor og morfar imorgen skal vi fortsette med rommet mitt! Jeg håper jo at det blir ferdig så fort som mulig, så da skal vi jobbe xtra hardt med det!

 

Jeg gleder meg også til den nye uka som kommer! Jeg skal jo begynne på offentlig skole! Så da skal jeg bruke helga mi på å bi kjent med alle i den nye klassen min. Men heldigvis går Bolle Pinnsvin på den skolen, så jeg blir ikke helt alene!

 

Desverre går det ikke ann å legge ut alle bildene nå, så jeg skal nok prøve det imorgen:)

Mvh Anton♥... Ingen kommentarer

Helg!

Ja! Endelig er det helg! Det er det jeg har gledet meg til hele uka! Jeg har fått vite noe gøy av mamma i dag, vet du hva? Jeg skal begynne på offentlig skole!♥ Jeg har jo bare hatt privat undervisning, sammen med mamma, men nå kan jeg ha en skikkelig lærer! Det blir så gøy! Kommer nok til å bli gøy! Mamma har sagt at når jeg skal begynne på offentlig skole, skal jeg få en eg en "skoleveske"! Dette blir gøy! Jeg kommer ogsåtil å begynne på samme skole som Bolle Pinsvin!
Det blir også gøy å være med Bamse igjen!♥ Vi har allerede bestemt oss for hva vi skal gjøre til våren, med bloggen vår da:)
Tenkte å ta med to bilder av meg og Bamse fra den dagen når det var så mye snø♥

 

Mvh Anton♥... Ingen kommentarer

Min torsdag

Hei, alle dere som sitter, står eller ligger og leser bloggen vår.

I dag var jeg med Theodor. Vi gjorde lekser sammen, og ehhh, ja han liker meg! Det er sykt at den gutten som er mest populær liker en som meg!

Jaja, nok om det. Vi gjorde leksene som er til i morgen.

Meg og Anton jobbet jo med et prosjekt i går, vi. Det var kjekt det også:-D

Ja, det var vel min dag.

Hilsen Bamse<3... Ingen kommentarer

Joho!

Hei! I dag har jeg og Henriette vært hos Bamse og Lilja! Det var så gøy! De skulle holde på med et skoleprosjekt, og i mens var jeg med Bamse<3 Ja, og som dere ser nå så er ikke jeg og Bamse sammen, og det er bevist for dere som ikke tror det. Hvis du ikke tror på det, så kan du lese det forrige innlegget vårt;) Ja, det er vel ikke noe mer som har skjedd egentlig? Jeg syns bare at tiden går så fort! Jeg tenker sånn, åja er det onsdag i dag? Da må jeg jo skrive på bloggen! Tiden går fort!

Ja som dere ser her, så syns noen at det er søtt når jeg ig Bamse sitter på terrassen! Vet du hvem? Det var nemlig Lilja! Henriette fikk dette bildet på Snapchat idag skjønner du!

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Søndagen min

Heia, alle våre søte lesere! Dette innlegget MÅ starte med at jeg er utrolig glad for at det er så mange av dere som leser bloggen vår. TUSEN TAKK!<3

Meningenmed dette innlegget var egentlig at jeg skulle fortelle dere om søndagen min. Det sto i overskriften. #Tihi#

Den startet med at jeg stod opp osv...
Sophie sendte meg en melding. Hun ville være med meg. Jippi! Tenkte jeg da, fordi vi er jo så gode venner og vi finner alltit på så mye spennende. Det som var ekstra kjekt med det er at vi ikke er særlig ofte sammen lengre.

Jeg tok med meg lillesøsteren min, og hun tok med sin lille jente. Hun har en egen blogg også! Jeg vet ikke om jeg kan si hva den heter.

Vi gikk bort til en skog, hvor vi hadde en photoshoot. Det var egentlig veldig kjekt. Lillesøsteren min lekse sammen med ungen hennes. Ja, det var vel min søndag.

Her kommer bildene:

Skøytedagen min i dag:

I dag var klassen min i en hall og sto på rulleskøyter! Vanilje og jeg hadde på oss samme kjole. Det var en kald hall!

Jeg har jo sagt til dere at jeg ikke er forelsket i noen, men det var før i dag! Det begynte en ny gutt i klassen i går. Han heter Theodor. Han er helt fantastisk!

Jeg ble hodestupsk forelsket i han da vi stod på rulleskøyter. Vi skulle nemlig finne en gutt å danse med, og dere kan vel gjette hvem jeg valgte?

Det er han!/|\
Nattaklem fra #Bamse#... Ingen kommentarer

Heia!

Hei! I dag var jeg i byen! Det var kjempegøy! Først gikk vi på Dolly Dimples, og så McDonalds! Jeg er stappmett.

Jeg gikk jo selvfølgelig ikke alene til byen da! Det var meg, Henriette, tante(lillesøsteren til Henriette), søskenbarnet til Henriette, og farmoren til Henriette! Det var kjempegøy! Dette var den andre gangen jeg gikk til byen;)

Først gikk vi på Dolly og spiste middag, det er jo gratis påfyll så jeg drakk 1000 glass brus! Nei da, ikke så mye...

Etter vi hadde vært på Dolly gikk vi på McDonalds og hadde milkshake, Henriette og søskenbarnet hennes hadde milkshake og tante hadde is;)

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Heia!

Nå har jeg vært på hytta i 3 dager. Vi hadde besøk av en annen familie også. På fredag og lørdag var det mye snø, men idag hadde nesten alt regnet vekk! Vi ble så leie oss!

Jeg fikk også møte en ny venn! Han heter Gappi! Han er ei gaupe fra en naturpark! Han er så utrolig snill!

Jeg fikk tatt av gipsen, og jeg begynte livet uten gips, med en god kopp me kakao! Det er så godt. Etter at jeg var ferdig med koppen var det fascinerende å se på merkene etterpå! Her får dere se noen bilder, liker dere også kakao?

Håper at alle har hatt en superduper helg!

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Lørdag!

Hello, jeg sa i forrige uke at jeg skulle få overnattingsbesøk denne helgen. Uheldigvis ble det ikke noe av det, fordi hun har blitt syk. God bedring lille venn<3

Forresten så var meg, Lilja, broren til Lilja og faren til Lilja på jobben til faren til Lilja. Jeg kaller han bare for Obbie. Han jobber med aviser og sånt. Jeg kan ikke si hvor han jobber.

Vi sto på tuppen av den greia som løfter ting på en truck.(Er ikke helt sikker på om det er sånn det skrives.) Trucken heiste oss opp på STORE papirruller. Jeg turde jo nesten ikke å komme meg ned igjen!

Idag har jeg vert på innebandyturnering. Jeg så på når folk spilte og spilte ikke selv.

Da vi kom hjem så jeg på TV i en times tid. Etter det gikk vi til farmoren til Lilja.

Forskjell med og uten blitz!

Nå må jeg gå, fordi jeg skal lage pizza!

Hilsen Bamse<3... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits