Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Påskeferien min!

Hei!

Håper at dere blogglesere har hatt en super ferie! Det har i alle fall jeg. Den første helgen gjorde jeg ikke annet enn og bare slappe av. Eller det blir jo på en måte litt feil, fordi på søndagen reiste jeg jo til Haugesund.

Dag 1 i Haugesund:

Jeg kom sent på kvelden, derfor spiste vi bare kveldsmat og så en film før vi lå oss. Vi så på Frost. Den filmen likte jeg ganske godt.

Dag 2 i Haugesund:

Meg og en annen bamse (husker ikke navnet, men jeg kaller henne for England, for hun er derifra) var ute i en times tid ute på Penny Boardet mitt. Vi fant en bekk med ferskvann i. (Jeg vet ikke om det er en selvfølge at det er ferskvann i bekker.) I den bekken bada vi! Årets første bad. Vi tok ikke bilder fra badet fordi Lilja ikke ville at kameraet skulle bli vått. Kjipt!

Dag 3 i Haugesund:

Lilja og resten av gjengen tok seg en tur til et svømmebasseng. Jeg fikk ikke være med, fordi klor ikke er bra for meg. Mens de var borte hadde meg og England gjemmeleken. Da de kom hjem klarte de ikke å finne meg med det første. Haha.

Dag 4 i Haugesund:

Pakkedagen?

Vi startet dagen med å pakke ned alle tingene våre. Pakking og rydding er de kjipeste jeg vet om! Ette vi hadde pakket tingene våre gikk vi tur med dukkevogna til England, eller rettere sagt satt i vogna. Så var tiden inne til å kjøre bort til en plass som heter Liarvåg.

Liarvåg:

Da vi var i Liarvåg var det ikke nett, så jeg har ikke fått lagt ut bilder på Instagram eller noe sånt. Det syntes jeg var dumt. Der koste vi oss mye! Vi tok mange bilder, men de ble ikke tatt på Lilja sin mobil, så vi har ikke fått bildene enda.

Hjemme igjen:

Når vi hadde komt hjem igjen var det bare å stupe i senga, fordi da var klokken 11-12. Dagen etter var det påskeaften. Det er da jeg får påskeegget mitt. Den dagen kom også Snoopy til oss. For dere som ikke vet det er vi sammen♥ Han overnatta hos oss helt til mandag. På mandagen gikk Lilja, søskenbarnet til Lilja og Henny til stranden. De kom hjem med krabber og krepsJ

Ps: bilder legger jeg ut senere. Kanskje i morgen hvis jeg har fått tak i bildene.

 

Mvh Bamse♥... Ingen kommentarer

Påskeferie=Bloggferie

Hei! Nå er det påskeferie! Jippi! Men jeg kommer nok ikke til å blogge så mye i ferien sorry:(

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Haugesund!!

Hei, alle dere lesere! Jeg skal til Haugesund i morgen! Der kommer jeg til å være fra søndag til lørdag, derfor blir det kanskje ikke innleg mens jeg er der, men jeg kommer nok til å legge ut bilder av meg og sånt på instagram. Det er derfor lurt å følge oss på IG. Vi heter bamse_anton:-)

Mvh Bamse<3... Én kommentar

sorry:(

hei! jeg beklager for at jeg ikke har skrevet så mye på bloggen  i det siste. men jeg har hatt vannkopper:( det har nok de fleste av dere mennesker hatt,men da får dere jo en medesin! men det er jo ingen som tenker på å lage medisin til bamser:( men nå er jeg heldigvis frisk! så jeg skal bare nyte påskeferien min:) håper at dere alle får en fin ferie:)

 

 

 

 

mvh Anton... Ingen kommentarer

Hei

Hei!

Det har ikke kommet noen nye innlegg siden torsdag! Det beklager jeg! Jeg & sikkert Anton også har veødig mye å gjøre nå for tiden! Jeg kan ikke blogge mer nå, fordi jeg skal ut på tur:-)

Mvh Bamse... Ingen kommentarer

Fest

Hei, tenk at i morgen er det helg! Jeg har ikke planlagt noe annet enn at jeg skal på fest til bestevennen min som heter Sofie. Jeg gleder meg sånn!

Forresten så passet jeg på ungen hennes også forrige helg. Det var også kanonkjekt!

I dag prøvde jeg og Lilja oss på noe jeg aldri har prøvd før. Vi fant ut at det er godt med kakaopulver blandet med melk. Mmm!!!

Hilsen Bamse<32 kommentarer

Skuespill!

Hei! Idag har jeg ikke gjort så mye. Henriette har vært borte i 5 timer for at hun øvde på et stykke som hun skal vise på en teaterfestival i helga! Jeg gleder meg til å se det!

Hva syns dere om dette bildet som jeg redigerte av henne? Hun er en tiger;)

Mvh Anton... Én kommentar

Aprilsnarr

Hei, i dag er det første april som vil si aprilsnarr:-)

I dag var jeg hos Vanilje og gjorde lekser! Vanilje er syk, og forsto ikke leksa hvis dere lurer.

Har dere lurt noen i dag?
Ble du lurt?

Mvh Bamse... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits