Forsiden Litt om oss Kontakt oss! Hytta Spørsmålsrunde Mote!

Mandag

Heia! Her regner det! Det er jo sånn det er i Stavanger! Men jeg skulle ønske det var snø som kom ned fra himmelen, og ikke regn:'-( Jaja, men nå er det snart nyttår! Jeg er syk:-( Så da må nok jeg bli frisk til imorgen, da skal jeg være hjemme med familien min og se på rakettene de skyter opp på himmelen. Jaja vi får "snakke" mer sammen senere:-)

Vi elsker dere!

Mvh Anton
@/\/T()/\/... Ingen kommentarer

Resten av bildene<3

Her er resten av bildene

Mvh Anton
@/\/t()/\/... Ingen kommentarer

Ett bilde :'-(

Fikk bare til ett bilde:'-( se mer senere... Ingen kommentarer

Sjokolade

Heia! Når jeg våknet første juledag så hang det en julestrømpe på døra til rommet mitt. Dagen før det hadde eieren min vunnet mandelen i grøten! Da vant hun sjokolade, det var også sjokolade i julestrømpen min! Så jeg har spist mye sjokolade i jula!

Neeeeeeeeiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Det går ikke ann å legge ut bilder!!! Dere får se mer senere! :'-(

Mvh Anton
@/\/T()/\/... Ingen kommentarer

Kjære Lesere

Hei. Jeg vet vi ikke har så mange lesere, men jeg ønsker at dere som leser vil kommentere. Mamma skal kanskje komme med et gjesteinlegg, så da håper jeg dere kommenterer litt mer:-) Til dere som gjør det, kjempeflott! Vi elsker at dere kommenterer litt, og gir oss tilbakemelding om hvordan vi kan bli bedre:-) Jeg og Bamse ble kjempeglad når vi så at dere leser! Jeg har et nyttårsforsett, men jeg kan bare holde det hvis dere hjelper til! Det er å få opp til 50 lesere! Jeg vet det kanskje er litt rart, men hvis du vil ha denne bloggen MYEEE bedre, så si ifra! Please?_?

Vi vet at dere leser<3

Mvh @/\/t()/\/2 kommentarer

Overnatting

Hallo, alle sammen! Nå på kvelden fikk jeg et stooort sjokk! Mamma nr.2 hadde invitert Vanilje og Nils bort hit for å overnatte. De to er mine to aller beste venner utenom Anton da.

Det er jo litt kult at de er tvillinger! De kommer begge fra Danmark, men de bor her i Norge ca. 5 min. unna der hvor jeg bor. Vi er ikke så ofte med hverandre, og jeg er så utrolig glad i de.<3 De går ikke på samme skole som jeg gjør.

Vanilje til høyre og Nils til venstre

Vanilje<3

Nils<3

Meg og Nils satt i en times tid og spilte kort. Vanilje liker ikke å spille kort, men hun liker å se på:-) De to er bare så herlige, flotte bamser!

Vanilje har pearsing. Jeg er egentlig ikke helt sikker på om det skrives sånn:-D Haha. Jeg synes det er så kult at jeg skal få i morgen jeg også. Jeg skal ha samme farge og farsong også tror jeg. Det kommer til å bli så kult. Da kommer jeg nok til å bli mer populær på skolen enn det jeg var før. Haha, neida!

Nå ligger jeg her og blogger mens de to andre sover! Jeg er så glad for at de ble invitert bort hit!
-Hvem er dine beste venner?
-Har du lekser i ferier?
Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Skole!

Nå er det 2. juledag. Jeg sitter her og gjør lekser nå, jeg. Det er kjipt at vi får lekser i ferien. Jeg vil ikke ha lekser! Det jeg er heldig med er at jeg fikk blyanter, visk og skrivebok til jul! Jeg er jo glad i å skrive og tegne.
På bildene under er det briller også. Jeg må vel ærlig innrømme at de tilhører meg. De var ikke på meg på noen av bildene for jeg liker ikke å ha de på meg.
Litt av grunnen til at jeg har lekser er fordi jeg var jo syk rett før juleferien. De andre i klassen har også lekser, men jeg har dobbelt så mye!

Håper alle dere lesere har hatt en mye, mye bedre dag enn det jeg har. Idag har jeg egentlig ikke noen spørsmål, men dere MÅ huske å stille spørsmål til oss!
Mvh Bamse<32 kommentarer

We are family...

Heia! Nå har det vært jul. Jeg har lagt ut bilde på instagram der jeg ønsker dere alle en god jul:-) Brukeren vår heter @bamse_anton .Nå skriver jeg litt seint men jeg har sovet litt:-) Jeg og eieren min har også ryddet litt på rommet og fått inn ett nytt teppe! Gjett hvilken type? Justin Bieber! Jeg har også truffet resten av familien min! Jeg er jo på en måte adoptert! Pappa heter Lille Bjeffi, han er en hund som er ca.1 meter lang. Men jeg har jo noen søsken! For litt siden fikk dere se bilde av alle søsknene mine fra dyreparken, men det er bare en av dem som er den ekte broren min. Eieren min har jo en søster som eier Ragnhild og Ragnar. Så den ene broren min heter Ulvi, han er en ulv som er litt større enn meg. Den andre broren min er Teddy, han vet dere vel hvem er? Nei? Han er en kosebamse:-) Til slutt har vi gudefaren min, han har egentlig ikke noe navn. Bamsen kanskje? Ja men det var den nærmeste familien min:-) bilder ser du litt lenger ned:-))

Ulvi <3

Lille Bjeffi <3

Teddy <3

Ja, ehm... Bamsen??? <3

Eierene våre skal være anonyme, du skal ikke vite hvem de er, så jeg har ikke med fjeset til mamma<3 Men jeg håper dere koser dere videre i jula

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Snart over!:-(

Hallo, alle dere lesere der ute! Tenk at julen er over om noen minutter! Denne dagen gikk veldig fort! Jeg fikk åpne en god del av mamma nr.2 sine gaver. Hun fikk mye fint og noen ting jeg kunne låne.;-)
Nå har jeg vert på besøk i tøffelen hennes. Haha! Hun fikk et dødsmykt teppe. Det er så deiligt at jeg nesten sovner. Jeg ligger i det teppet nå og glitrer. Hehe!

Tøffelen

Teppet

Håper alle sammen har hatt en super jul og koste dere sammen med familie eller venner!
Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Jul!

Hei, alle sammen. Tenk at det er jul i dag! Det er jo nesten ikke til å tro. Vi skal ha ribbe til middag og vi skal åpne maaange gaver. Dette ble ikke et langt innlegg. Egentlig skulle jeg bare si god jul!
Nå har jeg fått glitter over hele meg også:-)

Mvh Bamse:-)... Ingen kommentarer

Justin Bieber!

Heia! Jeg har tenkt å dele en liten "hemmelighet" med dere! Jeg er nemlig en belieber! Ja jeg liker Justin, men det er en liten dårlig ting med dette:'-( Bamsene i klassen kommer til å plage meg for dette! Jeg ble også plaget av guttebamsene i klassen for at jeg var så mye med Bamse!
I klassen min er det nemlig vanlig at gutter er med gutter og jenter med jenter! Men jeg liker altså JB, det gjør også eieren min:-) Så vi har pledd, håndkle, pute, plakater og hun har også klær med han. Bamse liker ikke JB tror jeg:-( Det gjør heller ikke eieren hennes! Men nå skal jeg bare kose meg sammen med eieren min og glede meg til jul!

Har også fikset presang til Bamse!
- Har dere fikset noen presanger?
- Gleder du deg til imorgen?
- God jul!!!

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Søskenbarn!

Heia! Jeg fant ut av igår at jeg skulle sove over hos oldemor og oldefar, og at jeg hadde et søskenbarn der! Jeg fant også ut av noe trist. Faren til søskenbarnet mitt døde når eieren min gikk i 1.klasse! Nå går hun i syvende, men jeg var kjempeheldig som hadde et søskenbarn! Han heter også Bamse. Han er en bjørn. Og mye eldre enn meg!

Mvh Anton... Én kommentar

Massasje de là Anton (med oppskrift fra Bamse )

Heia! I dag har jeg vært på spa! Men jeg var først hjemme, så hos eieren min sin mormor. Jeg har tatt fotbad, massasje, fotpleie og behandling med agurk. Oppskrift?
1. Fotbad. Ta først såpe eller parfyme (eller ingenting) i en liten balje. Ta oppi vann. Jeg anbefaler a legge et håndkle på gulvet, og helst gjøre dette på badet. Så har du et fotbad! Etter fotbadet bør du tørke av deg på beina.
2. Massasje. Først masserer du ryggen til bamsen din. Legg så et håndkle over ryggen, det er veldig avslappende. Du kan så velge selv om du vil massere ryggen til bamsen din.
3. Fotpleie. Ta litt bodylotion, som jeg tok, og ta litt på hver fot. Hvis du er som bamse, så tar du bare på de to føttene hun "står" på, men jeg måtte ta på alle fire for at det er de jeg står på.
4. Agurk. Ta to agurk-skiver, en på hvert øye, og slapp av. Så tar du fire andre agurk-skiver og legger på ryggen. Så kan du velge selv hva du vil gjøre.
5. Halen. Hvis du har så lang hale som meg kan du legge agurk på den og gi den en massasje:-)

Når jeg var ferdig pakket jeg meg inn i JB håndkleet til eieren min:-)

Mvh Anton<3... Ingen kommentarer

Julepynt!!!

Heia! Idag har jeg og eieren min laget julepynt! Eller dekorasjon da. Først tar du noen grønne greier inni ei skål men de må være våte, bilder under innlegget:-D

Etterpå tar du på granbar

Disse ville jeg pynte med

Slik ble den tilslutt:-))

Mvh Anton2 kommentarer

Dagen idag;-)

Hei! Jeg vil starte dette innlegget i dag også med å si sorry, sorry for at det ble et sent innlegg. Anton har jo lagt ut et innlegg i dag, derfor gjør det ikke så mye i dag.

I dag har jeg slappet litt av. Jeg så på TV i en halvtime sånn cirka. Meg, eieren min og tanten min(søsteren til eieren min) til oldemor og oldefar som er morfaren og mormoren til eieren min. Okay, ja det er litt rart men. Dere synes kansje det er litt teit at jeg hele tiden sier "eieren min" jeg skal derfor kalle henne for mamma nr.2. Haha!

Ja, som jeg sa var vi hos oldemor og oldefar. Jeg tok uheldigvis ikke noen bilder der, fordi vi spilte bare spill og koste oss. Det var kjempegod mat der! Vi fikk biff! Mmmmmm!

Når vi kom hjem tok vi frem snopet og godteriet mitt. Vi så en koselig film og koste oss.

I morgen har jeg tenkt å holde på med eksperimenter! Det kommer gatantert et innlegg om det i morgen, snakkes da.;-)

Jaja, jeg fikk jo ikke ta noen bilder idag, men her er det to bilder av meg og Anton fra musikkvideoen som snart blir lagt ut;-)

-Hva gjorde du idag?
-Hva er favorittgodteriet ditt?
Mvh Bamse<3... Én kommentar

Sorry!

Hei! Jeg hadde tenkt meg to innlegg idag, men pga. tekniske problemer kan jeg ikke legge ut bilder:'-( Håper å få gjøre det imorgen<3
Mvh Anton... Ingen kommentarer

Yummy<3

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Desverre

Heia! Jeg og Bamse har lagd en musikkvideo (!) idag! Jeg kan ikke legge den ut i dag, men jeg skal gjøre det snart;) Nå har vi juleferie!!! Endelig! Jeg og bamse skal snart ha felles innlegg, og da skal du få se videoen. Men nå skal jeg bare slappe av og sove. Jeg håper også at alle dere får en fin ferie<3

Dette er NAM!!!

Mvh Anton2 kommentarer

Natti:-)

Heia! Jeg hadde så lyst til å skrive idag, så da gjør jeg bare det. Idag så jeg Jul i Flåklypa!!! Den var kjempe bra!!! Jeg syns Ludvig er søt<3 Men nå er det leggetid for bamser. Natti<3

Nå skal jeg sove på fanget til storebror Teddy<3

Mvh Anton... Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde

Hei! Jeg sa for en uke siden at jeg ønsket å få inn spørsmål jeg kunne svare på. Jeg håper derfor at dere stiller meg spørsmålene i kommentarfeltet til dette innlegget eller på mail. Dere kan stille spørsmål om meg og Anton. Dere kan stille spørsmål om alt! Ingenting er rart å spørre om.:-)

I dag har jeg bare vert hjemme.:-( Jeg har blitt sykere enn jeg var før. Eieren min sier at i morgen er det ikke lang bamseskoledag og at jeg må prøve å gå og heller komme hjem igjen. Forresten så har vi juleferie i morgen!:-D Det blir såååå herlig med en ukes ferie. I dag er det bare 5 dager til jul. Jeg er så sinsykt forelsket i kjolen jeg skal bruke! Det kommer bilde av den i dette innlegget.

Nå sitter jeg her hjemme og ser på TV mens eieren min lager goood mat til meg! Det er absolutt ingenting som er bedre enn det vel?

Her har vi et bilde av kjolen og noen sko jeg skal ha på

Ikke kjekt å være syk:-(

-Hva har du gjort i dag?
-Er du syk?
- Vil du være med å stille spørsmål til spørsmålsrunden?
-Har du valgt klær til jul?

Mvh Bamse2 kommentarer

Please!!!

Hei, jeg skjekket hvor mange som leser bloggen. Jeg ble lei meg!:'( Vi har bare 11 lesere og mindre!:-o Jeg vet dere kanskje ikke kommer til å bry dere, men vi håpet på litt mer enn det! Her ser dere hvor mange som leser.

Hva har skjedd? På det andre eller tredje innlegget vårt hadde 55 lest det! Hva har skjedd med de 51 andre? Nå har vi bare 4 lesere så jeg håper, og ønsker meg til jul at flere og flere vil lese. Så derfor håper vi at dere fire vil si til andre, og ikke vær redd for at de syns du er dum! Det er jo noen jenter som sitter ved siden av oss nå imens vi skriver! Vi håper bare at alle dere vil gjøre noe, eller prøve å legge ut noe på instagram, som dette.

Håper dere gidder å bry dere:-)
Mvh. Anton... Ingen kommentarer

Brothers? More like bestfriends

Heia! Overskriften er egentlig det omvendte, og med jenter. Jeg var med Ragnar idag:-) Han er broren min, og vi elsker hverandre. Vi spilte på iPaden og leste i Guiness World Records 2014, som er eieren min sin. Vi så på verdens laveste mann(!), og andre rekorder. Her er det noen bilder:-P

Her er iPad dekselet mitt

Vi spilte minecraft

Vi hørte på spotify playlista mi

Til slutt måtte vi sove

Først brukte vi Justin Bieber pleddet mitt

Til slutt fikk vi bruke senga til eieren min

Men vi leste i boka;-P

Her peker hun på verdens laveste mann!

- Hva gjorde du idag?
- Har du brødre eller søstre?
- Gleder du deg til jul?

Mvh. Anton??<3... Ingen kommentarer

Sorry!

Hei, søte, skjønne og fantastiske lesere! Jeg er så lei meg for at jeg alltid skriver innlegg så sent om kvelden. Jeg beklager så veldig! Jeg har jo egentlig ikke så mye tid til å blogge! Sorry, sorry og sorry! Jeg håper du forstår.

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg hadde tatt maaaaange bilder i dag, men alle bildene ble slettet på et vis. Jeg har jo selfølgelig også tatt noen nye bilder da.

Meg og Anton var også på en lekeplass for å spille inn video til en sang vi har valgt. Denne videoen kommer ut på bloggen om ikke så lenge! Den er jo ikke ferdig enda, og vi kan ta imot forslag til hvilken sang vi skal ha.:-)

Jeg fant også ut hvordan jeg ser ut med hår og ikke pels. Jeg prøvde håret til eieren min! Ps: hun har ikke stript det eller farget det.

Ellers i dag har jeg bare sovet i fanget til mamma fordi jeg begynner å bli litt syk.:-( Det er jo ikke bra, for det nermer seg jo jul nå. Tenk at det bare er en uke igjen til jul! Jeg håper jeg får noe fint, men jeg tenker jo ikke bare på gaver og god mat. Jeg tenker jo også på familen min. I år skal jeg feire jul med familien til eieren min og farmoren deres.:-) Det kommer nok til å bli koselig!

-Hvem skal du feire jul med?
-Hvor skal du feire jul?
-Hva gjorde du i dag?
-Gleder du deg til jul?

Håper du har hatt en super dag!:-)
Mvh Bamse<3... Ingen kommentarer

Regn, regn og søskenbarn:-)

Heia! Nå regner det her i Stavanger! Det er så kjedelig, men det har skjedd noe gøy. Idag skal morfar og grandonkelen min( broren til morfar) lage julemat! De er ikke bamser :-p Jeg syns det høres gøy ut å se på så jeg og mamma ble med morfar. Men jeg skal være med søskenbarna mine nå, men her er bilde av jentekatten deres. Hun heter Messi.

Her er Messi<3

Ja, så var det å se om hun liker meg

Hun er så søt

Dere får se mer senere:-)
Håper dere alle har tipset ALLE folka dere kjenner om denne bloggen, for det er ikke så veldig mange som leser den:(
Regner det der du bor?
Eller er det snø?
Mvh Anton<3... Ingen kommentarer

Fin dag:-)

Heia! Idag har jeg vært med vb*! Nemlig Bamse!!! Vi hadde det kjempegøy sammen! Men det er mer, for vi var med Ragnar også! Vi satt i barnevogner, og siden jeg og Bamse er bvfa* satt vi i samme vogn. Jeg og bamse har bestemt oss for ett spesielt innlegg imorgen ( mandag ) så følg med;-)

Meg og Bamse i vår vogn

Ragnar i sin egen vogn:-)

Og her er alle oss??

Mvh Anton??

* Vb= verdens beste
Bvfa= beste venner for alltid2 kommentarer

Julepynt!

Hei! Idag kommer jeg med to innlegg. I dette innlegget får du se noen bilder av julepynten hos oldemor og oldefar! De har noen søte nisser:-) Se så søte :-D

Dette er mamma og pappa nissen, også to barn:-)

Dette er noen rakkerunger:-D

Det kom dessverre litt tekniske feil nå:-( Men snart får dere se resten av bildene.
Mvh. Anton<3... Ingen kommentarer

Dip og godteri

Hei, alle sammen! Som jeg sa i forrige innlegg skal jeg vise dere step for step hvordan jeg lager dip.
1. Ta så mye rømme du vil ha i en skål.
2. Hell dip-pulveret i samme skål som rømmen. Du velger selv smak, men jeg anbefaler holyday. Smak til og vips så har du en dip, men det er jo en ting som mangler. Chips! Du velger selv hvilken.

Jeg liker selv ikke rømme, men hvis du tar i litt mye pulver smaker det ikke rømme!

Til slutt heller du snop i en skål, og vips har du godt lørdagsgodt!

Hva hadde du til lørdagsgodt på lørdag?
Hva gjorde du i går?... Ingen kommentarer

Massasje!

Hei, alle dere der ute som leser denne bloggen! Til å begynne med beklager jeg så mye for at jeg blogger så sent om kvelden. Det er pga. jeg hadde besøk av Anton idag. Det var veldig koselig. Det er jo en god stund siden jeg var med han! Vi hadde det kjekt i dag, men vi fikk desverre ikke tatt noen bilder av oss to. Det hadde vi jo ikke tid til når vi lekte leker!

Ellers i dag har jeg fått meg god mat. Jeg fikk taco til middag og godteri til kveldsmat! Jeg hadde spa i dag også! Det var såååå herlig å slappe av på en lørdagskveld. Her har vi noen tips til "spa" for en bamse:

1. Fotbad
Det er aldri feil med et fotbad iblant, og det er jo også så lett å finne frem! Du finner frem en balje eller noe lignende som tåler vann. Deretter heller du flytende såpe som du synes lukter godt(eventuelt parfyme.) Hvis du velger såpe får du skum. Det går jo også an å ta varmt vann uten noe i. Disse tingene kan du velge helt selv!
Når du har tatt i det du skal ha, heller du i vann, og temperaturen kan du velge selv. Vips så har du et fotbad for din bamse!

2. Massasje
Massasje er heller aldri feil! Det som er greit med det er at du velger helt selv hvordan det skal bli gjort. Jeg anbefaler å kutte opp agurk i tynne skiver og legge dem på øynene. Da er det jo stor sjanse for å sove, men det gjør vel ikke noe.

3. Sovnet?
Hvis bamsen sovnet kan du lage noe godt til den! Den har vel ikke noe imot det. Da blir den nok fornøyd! Ps: jeg klarte selv og sovne:*

4. Tørr under føttene?
Med det samme bamsen din er på spa ken den vel få litt behandling under føttene? Det eneste du behøver å gjøre er å smøre den under føttene med en fuktighetskrem! Etter det er jo hele greiene over!

Til alle dere som lurer skal jeg legge ut et innlegg i morgen om tips til godt lørdagsgodt!

Her kommer det noen bilder:2 kommentarer

Resturant dag!!!

Heia!!! Idag har jeg hatt det kjempegøy ned eieren min, jeg var på resturant for aller første gang! Tenk det! Det var en indisk resturant og vi gikk der for å feire bursdagen til eieren min:-) Det var kjempegøy på resturant, og når vi betalte reiningen fikk vi en skål med søtsaker??Det var veldig godt. Nå sitter jeg og eieren min og ser litt på julepynt, håper alle får en fin fredag med The Voice klokka ti;-)

Jeg bestemte meg for barnemenyen:-)

Forretten var kjempegod!!!

Jeg fikk HELE dette glasset med cola!!!

Den gode maten!<3

Vi tok oss en tur i Stavanger Sentrum etter vi hadde spist, se de fine hjertene!

Julekule med nisse inni!

Snømann som skifter farge!

Mvh Anton... Én kommentar

Torsdag!

Hei, alle sammen! Tenk at i dag er det torsdag og bare 12 dager til jul! Jippi!

I dag har jeg bare slappet av og jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg på jul! Jeg gleder meg sånn! Vi startet jo bloggen for ikke så lenge siden så jeg tenkte dere kansje hadde noen spørsmål jeg kunne svare på. Håper jeg får noen spørsmål!
Ps: i dag legger jeg ikke ut noen bilder, og det er fordi jeg har noen tekniske problemer! Jeg håper derfor på å legge ut noen bilder i morgen.
Mvh Bamse... Ingen kommentarer

Fin onsdag

Heia! Nå sitter jeg i sofaen og ser på Nobels Fredpris! Den er kjempekul! Akkurat nå er det Jake Bugg som opptrer. Før konserten spilte jeg ps3( Playstation 3) men jeg er bare nybegynner da;-p. På bamseskolen i dag hadde jeg og klassen min oppvisning! Jeg var kjempe nervøs og hadde sommerfugler i magen! Jeg fikk ikke lov til å ta bilde med mobilen på skolen:-( Men her ser dere meg spille ps3. Håper alle har hatt en fin onsdag:-)

Jeg som "gamer"

Her er jeg og storebroren min Teddy<3

Mvh Anton... Én kommentar

Travel dag♥

Hei, alle blogglesere! Denne dagen har vert travel for en liten bamse som meg. Jeg våknet opp kl. 07:00 i dag. Jeg ble løftet opp av eieren min som ville gi meg en sjokolade fra kalenderen sin! Mmmmm! Den smakte veldig godt, men det var en tabbe at jeg spiste den sjokoladen fordi jeg ble så kvalm! Jeg sa ifra at jeg ikke ville dra på bamseskolen i dag, men hjalp det? Nei, hun sa bare at jeg måtte prøve å gå og heller bare ringe hjem. Da ble jeg veldig lei meg og gikk defor opp i senga og gråt☻Da kom hun opp og sa at hun kunne følge meg bort, og da gikk det bedre. På bamseskolen lærte vi mange nye ting som var veldig vanskelige! Jeg bare HATER vanskelige ting! 

Når jeg var hjemme igjen så jeg på TV i ca. 5 min da det plutselig ringte på døra. Det var Lilli som er en god venn av meg som ville ha meg med ut for å leke. Vi var ute i ca. 10 min. før jeg ville inn. Jeg lånte pc-ntil eieren min og som andre bamser på min alder sjekket jeg ut klær jeg ønsker meg til jul♥ Her kommer det en liten smakebit♥ 
Nattøy
Koseklær

Joggedress


Her kommer det og noen andre ting jeg ønsker meg som ikke er klær:

Tenk å ha den sengen♥
Vogn som det er plass til meg og Anton♥

Håper alle dere der ute har hatt en fin dag♥

-Hva ønsker du deg til jul?

-Hvem er din aller beste venn?

-Mvh Bamse... Ingen kommentarer

10.12.2013På dette bildet ser dere brødrene og søsteren min fra Dyreparken! Fra høyre ser dere Ragnhild søm er søsteren min, Ragnar som er broren min(begge de to er løver), meg og jeg er en rød panda og Ulvi som er den ulven du ser(han er broren min)


... Ingen kommentarer

Fin mandag:-)

Heia! Nå har jeg brukt hele ettermiddagen på å gjøre lekser! Ja vi bamser har lekser. Når jeg satt og gjorde lekser, gikk det opp for meg at det har skjedd mye fælt i desember! Nelson Mandela, er ett eksempel og den stormen er et annet! Det er kanskje ikke så mye men Nelson Mandela var en viktig og klok person! La oss ta ett minutts stillhet for han. Det han kjempet for vet vi bamser at det er mange som ikke hadde hatt mot til å gjøre det! Det andre som har skjedd i desember er den stormen. Den var helt forferdelig! Det bråkte så mye at jeg nesten ikke fikk sove om kvelden. Håper alle har hatt en fin mandag, og husk dette! Rasisme var noe Mandela kjempet mot, mobbing er også en type rasisme. 

Mvh. Anton♥


Jeg som har pyntet til jul med en lysende snømann♥


2 kommentarer

Anton?

Heia! Litt kjip søndagmorgen når nesten all snøen hadde smeltet! Hadde håpet at jeg og bamse kunne gjøre det samme som vi gjorde igår. Vel,det eneste jeg har tenkt å gjøre idag er å slappe av m ipaden min♥ I dette innlegget har jeg tenkt å si litt om hvorfor jeg  fikk navnet Anton og hva det betyr. Anton er en veldig heldig gås i Andeby(Donald Duck&co) og hvorfor jeg fikk navnet mitt skal du få høre nå. Jeg lå i en kurv i Dyreparken, og hadde gitt opp håpet på at noen tok med seg meg. Men så skjedde det et mirakel! To minutter etter stengetid kom det en jente,som ikke var en liten baby, og plukket opp en av de slemme brødrene og søstrene mine. Hun så på dem og kastet dem tilbake igjen. Da så hun meg! Det var kjerlighet ved første blikk! Hun gikk mot meg i sakte film,og plukket meg opp. Hun så på meg og kjente på meg, så løp hun til kassen. Det var de lykkeligste minuttene i mitt liv♥ I bilen på vei tilbake sa hun: Jeg tror jeg kaller deg Anton, siden du var så heldig. Men nå skal jeg kose med pusen vår:-)
Dette er egentlig et stort tre

I ei disse på en lekeplass:-)

Meg og Bamse igår♥
Har du kjæledyr?
Meg og pus♥

 

Mvh. Anton♥... Ingen kommentarer

Snødagen

Hei, alle blogglesere i dag er jeg med Anton og vi har vert ute i snøen i omtrent hele dag!♥ Jeg bare ELSKER snø! Vi tok mange bilder og vi hadde det også kjekt på en lekeplass. Når vi kom inn tok vi oss en skolebolle.Mmmmm! Når vi hadde spist tok jeg meg en god varm dusj. Etter det fikk vi se bildene vi fikk tatt idag! Jeg ble fornøyd med alle jeg som vanlig.♥ Det håper jeg virkelig at Anton og gjorde. Nå sitter jeg her sammen med Anton og vi spiller spill på mobilene våre, og nå er det nok snart lalletid for små bamser♥NATTI♥                                                                                                                                                        

Mvh Bamse♥

                     
                     

Er det snø der du bor?... Ingen kommentarer

Litt om oss:-)

Hei! Vi er to bamser som heter Bamse og Anton. Bamse er den lyse, lyse, lyse gule kaninen og Anton er den røde pandaen. Hver mandag, onsdag og søndag skriver Anton. Alle de andre dagene skriver Bamse med mindre det skjer noe. Noen ganger skriver vi sammen :-) I dette innlegget har vi tenkt  å si litt om oss selv og vise litt bilder fra dagen. Vi er to bestevenner fra Stavanger som gjør masse rart og vil vise dere livet vårt som bamser. Vi er også på instagram og der heter vi @bamse_anton. Bamse er tre menneskeår og er altså 9 bamseår. Anton er like gammel. Anton er oppvokst i Dyreparken sammen med en haug med andre bamser. Bamse har vokst opp i en leketøysbutikk. Hvis dere har noe negativt å si om bloggen, så kan dere holde det for dere selv! Vi lever hver for oss og har hver vår fantastiske eier! Vi håper at dere liker denne bloggen og gjerne tipser andre om oss<3

Hilsen Anton og Bamse4 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014Vi er to bamser som heter Anton og Bamse. I denne bloggen skal dere få høre litt om vår hverdag som bamser. Litt info om oss: Bamse er en vaniljehvit kanin og Anton er en rød panda. Håper dere liker bloggen!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits